Όροι Χρήσης

Νομικές πληροφορίες – Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο www.kottakis.com. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, θεωρούμε ως δεδομένο ότι είστε σύμφωνοι με τους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια – δώστε λοιπόν τη δέουσα προσοχή κατά την ανάγνωσή τους. Το www.kottakis.com υπόκειται συγκεκριμένα στους παρακάτω όρους, διατάξεις και ειδοποιήσεις.

Πνευματικά δικαιώματα

Ό,τι περιέχεται σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, των κειμένων, των εικόνων/εικόνων πλήκτρων, των λογότυπων, των ακουστικών συνδετήρων αλλά και του λογισμικού, αποτελεί ιδιοκτησία του www.kottakis.com, ως εκ τούτου υπόκειται στην προστασία που παρέχουν τόσο οι διεθνείς, όσο και οι ελληνικοί νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων. Επιπλέον, αποκλειστική ιδιοκτησία του www.kottakis.com αποτελεί και η σύνταξη (δηλαδή η συλλογή, ρύθμιση και συνέλευση) του συνολικού περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και υπόκειται στην προστασία των ελληνικών και διεθνών νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το λογισμικό, εξάλλου, του οποίου χρήση γίνεται στον ιστότοπο αυτό ανήκει αποκλειστικά στο www.kottakis.com ή στους προμηθευτές λογισμικού του. Το λογισμικό αυτό βρίσκεται επίσης υπό την προστασία των ελληνικών και διεθνών νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η μόνη νόμιμη χρήση του περιεχομένου και του λογισμικού του ιστότοπου αυτού είναι για την αγορά και πώληση των προϊόντων μας, γι’ αυτό και οποιουδήποτε άλλου είδους χρήση του, όπως είναι για παράδειγμα η τροποποίηση, διανομή, αναπαραγωγή, μετάδοση, επίδειξη, αναδημοσίευση ή απόδοσή του από αυτό τον ιστότοπο, απαγορεύονται ρητά. Στον ιστότοπο αυτόν εμπεριέχεται υλικό και περαιτέρω περιεχόμενο τα οποία είναι ιδιοκτησία του www.kottakis.com και βρίσκονται υπό την προστασία του νόμου.

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου αυτού, δηλαδή κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες και λογισμικό, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.kottakis.com και υπόκειται στην προστασία της ελληνικής και διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά κάθε είδους αντιγραφή, αναμετάδοση και αναπαραγωγή υλικού που περιέχεται στον ιστότοπο αυτό χωρίς πρότερη έγγραφη άδεια εκ μέρους της εταιρείας μας. Καθιστούμε εδώ σαφές ότι η εμφάνιση του υλικού αυτού στον ιστότοπο www.kottakis.com δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι μεταβιβάζεται ή εκχωρείται έτσι η άδεια ή το δικαίωμα χρησιμοποίησής του.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση/μεταπώληση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του ιστότοπου αυτού ή και μερίδας του για εμπορικούς σκοπούς χωρίς τη ρητή και έγγραφη άδεια του www.kottakis.com. Εφόσον το www.kottakis.com διαπιστώσει ή θεωρήσει ότι η συμπεριφορά συγκεκριμένων πελατών μπορεί να ζημιώσει τα συμφέροντά του ή παραβαίνει τον εφαρμόσιμο νόμο, έχει πάντα το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών, να κλείσει λογαριασμούς καθώς και να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία χωρίς περιορισμό.

Το συνολικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που περιλαμβάνει τα κείμενα, τις εικόνες, τα γραφικά, τις φωτογραφίες και το λογισμικό είναι αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία του www.kottakis.com και έχει την προστασία της ελληνικής και διεθνούς νομοθεσίας. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή, αντιγραφή και αναμετάδοση υλικού προερχόμενου από την ιστοσελίδα χωρίς να υπάρχει γραπτή άδεια της εταιρείας. Το γεγονός ότι το υλικό αυτό εμφανίζεται στο Διαδίκτυο δεν σημαίνει ότι εκχωρείται και η άδεια χρήσης τους.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα!

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν , χρησιμοποιηθούν , νοικιαστούν , αποκαλυφθούν ή δανειστούν.

Οποία πληροφορία εισάγετε εδώ , θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει . Αν έχετε απορίες , μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε email.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το www.kottakis.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της www.kottakis.com ιδιωτικής επιχείρησης ΚΩΤΤΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
που εδρεύει στην οδό 2ο  ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ( περιοχή ΞΑΝΘΗ- Τ.Κ. 67100)

Το εμπορικό σήμα κατατεθέν της οποίας είναι το www.kottakis.com. Εμπορικά σήματα αποτελούν ακόμα τα λογότυπα, τα γραφικά σχήματα, τα γραφήματα καθώς και οι ονομασίες υπηρεσιών του www.kottakis.com. Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η χρήση του www.kottakis.com ή συνθετικού αυτού για κάθε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι www.kottakis.com με τέτοιο τρόπο ώστε να κινδυνεύει να επιφέρει σύγχυση στους πελάτες ή δυσφημεί/συκοφαντεί το www.kottakis.com.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η ξεκάθαρη παράθεση των ορών που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.kottakis.com προς όλους εσάς, που θα επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του, καθώς και την ενημέρωση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημα μας.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές για κάθε προϊόντα αναγράφονται στη γενική παρουσίαση με Φ.Π.Α.

Οι τιμές αφορούν το συγκεκριμένου είδος για τη συγκεκριμένη ημέρα που παραγγέλλετε και η εταιρεία www.kottakis.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αναπροσαρμόζει τις τιμές.Οι πληροφορίες που αφορούν την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας ενδέχεται να μεταβληθούν χωρίς πρότερη ειδοποίηση. Ωστόσο υφίσταται εγγύηση τιμής από τη στιγμή που ο καταναλωτής θα πραγματοποιήσει παραγγελία. www.kottakis.com  εγγυάται ότι, σε περίπτωση που μεταβληθεί (αυξηθεί) η τιμή ενός προϊόντος, ο καταναλωτής θα το χρεωθεί στην αρχική τιμή του. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση λανθασμένης προβολής τιμής ή λάθος υπολογισμού του ΦΠΑ στην τελική τιμή του προϊόντος από σφάλμα της μηχανογράφησης.

ΔΙΑΦΟΡΑ

  1. Ανωτέρα Βία : Αν για λόγους ανωτέρας βίας ( π.χ. καιρικές συνθήκες , απεργίες κλπ ) δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα όντος του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες να ολοκληρώσουμε τη παραγγελίας σας.

  2. Διαφημιστικά μηνύματα : www.kottakis.com  παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρηση τους για τα νέα του προϊόντα , για τυχόν προσφορές η αλλαγές στο τρόπο αποστολής και πληρωμής των εμπορευμάτων μέσω email , τηλεφώνου η επιστολής.H παραπάνω υπηρεσία δεν θα χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά ενώ υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα του χρηστή διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

  3. Τροποποίηση των ορών του παρόντος : Το www.kottakis.com διατηρεί το δικαιώματος να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους ορούς και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.

  4. Ισχύον Δίκαιο : Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.kottakis.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών ( Ν.2251/1994 ) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πώλησης από απόσταση. Αρμόδια είναι τα δικαστήρια ΞΑΝΘΗΣ.

5.Όλοι οι χρήστες του www.kottakis.com συναινούν κατά τη χρήση του στην τήρηση όλων των εφαρμόσιμων τοπικών, επαρχιακών, ομοσπονδιακών και διεθνών νόμων. Οι χρήστες συμφωνούν στη μη χρήση του www.kottakis.com κατά τρόπο που να παραβιάζει τα δικαιώματα / δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Απαγορεύεται στους χρήστες να κάνουν χρήση του www.kottakis.com ή προϊόντων αυτού για παράνομους σκοπούς. Απαγορεύεται η χρήση του www.kottakis.com για τη μεταβίβαση παράνομου, δυσφημιστικού ή χυδαίου/πορνογραφικού, καταχρηστικού, επιβλαβούς ή απειλητικού υλικού, καθώς και η χρήση του για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Εξάλλου, δεν είναι δυνατή η χρήση του www.kottakis.com για τη σύνδεση εμπορικών διαφημίσεων, σχεδίων κωδικοποιημένων δυαδικών αρχείων, επιστολών αλυσίδων, προσωπικών αγγελιών ή προσφορών εργασίας. Ακόμα, δεν επιτρέπεται η χρήση του www.kottakis.com για την παροχή λογισμικών/υλικών που περιέχουν βλαβερά/καταστρεπτικά δεδομένα ή ιούς. Το www.kottakis.com δεν φέρει την ευθύνη για τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν μέσω της χρήσης των δημόσιων τομέων ταχυδρόμησης της ιστοσελίδας www.kottakis.com.