Καγκελο Μπαλκονιου Νο27807

Καγκελο Μπαλκονιου Νο27807

Χρόνος Μεταφοράς: 15-30 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 27807 Κατηγορία:

Περιγραφή

Ελάχιστη παραγγελιά για το συγκεκριμένο κάγκελο 10 μέτρα

Επιπλέον πληροφορίες

Ύψος

Τρόπος Βαφής

Με την μέθοδο της εμβαπτιζόμενης βαφής τα προϊόντα μας αντέχουν απεριόριστα στο χρόνο, διότι αποφεύγεται η σκουριά!

Όλα τα κάγκελα και ολα τα σχέδια γίνονται και σε επιθυμητές διαστάσεις

Επιλογές Βαφής

Δυνατότητα ηλεκτροστατικης
Δυνατότητα Θερμού Γαλβανισματος

Λεπτομέρειες

Τα Κάγκελα μαζί με την άριστη ποιότητα κατασκευής και με τον άριστο σχεδιασμό αποτελούν την ιδανική λύση για τα κάγκελα του σπιτιού σας .
Τα Κάγκελα είναι κατασκευασμένα απο μασίφ σίδερο που αντέχει στο χρόνο και βαμμένα μέσα σε δεξαμενή με μπογιά η οποία αντέχει απεριόριστα στο χρόνο και αποφεύγεται η σκουριά, η μέθοδος αυτή ονομάζεται εμβαπτιζόμενη βαφή !

Λεπτομέρειες Κατασκευαστή

Η κουπαστή κατασκευάζεται από σφυρήλατη λάμα διαστάσεων 40×5 mm ή 40×8 mm. Κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών τύπων κουπαστής, όπως:
Μισόστρογγυλη κούφια
Μισόστρογγυλη μασίφ
Οι κάθετες βέργες κατασκευάζονται από μασίφ σίδηρο 12×12 mm.
Σε περιπτώσεις όπου το σχέδιο περιλαμβάνει διακοσμητικά στοιχεία (καράβολα, κύκλους ή άλλα σχέδια), αυτά κατασκευάζονται από λάμα 12×5 mm.
Για κάγκελα μήκους άνω των 3 μέτρων (ενδεικτικά 5 μέτρα), συνιστάται η κατασκευή σε δύο τμήματα με ενδιάμεση κολόνα στήριξης, ώστε να εξασφαλίζεται μεγαλύτερη σταθερότητα, αντοχή και καλύτερη στήριξη της κατασκευής.

Πολιτική Τιμών

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών & αλλαγής τιμών ελάχιστης παραγγελιάς – ποσότητας & στοιχείων χωρίς προειδοποίηση.

Μεταφορά

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται από τη Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα μέσω μεταφορικών εταιρειών. Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με τα συνολικά μέτρα και τον όγκο της παραγγελίας.