Τρόποι Αποστολής – Πληρωμής

1) ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER :  Συνήθως , μικρά σε όγκο & βάρος ( ως 12 kg ) , αποστέλλονται με  courier ( ACS) σε όλη την Ελλάδα ( όπου καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας courier ) και  μπορεί να γίνει  και με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ( + 2.00 ευρώ ). στην κατηγορία Αναλώσιμα – Εργαλεία

Παραγγελίες ως τις 14:30 αποστέλλονται αυθημερόν.

Τα έξοδα αποστολής , είναι 5,00 ευρώ για δέμα ως 3kg . + 1.50 ευρώ ανά έξτρα KG.

Δυσπρόσιτες περιοχές : ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ + 5.00 ευρώ

Υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής ΜΟΝΟ στην κατηγορία Αναλώσιμα – Εργαλεία

2)ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ :  Προς όλη την Ελλάδα , οι αποστολές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο από 12 κιλά αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ :  ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ .  Πρέπει να προεξοφληθεί η παραγγελία σας*** (*** αν η εξόφληση γίνει από διαφορετική τράπεζα, η παραγγελία θα φύγει μόλις γίνει εμφανή στους δικούς μας λογαριασμούς – Οι προμήθειες επιβαρύνουν τον εντολέα ).

Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής μεταφορικών , ισχύει για την παραλαβή της παραγγελίας του πελάτη, από την έδρα της μεταφορικής . Για παράδοση στον χώρο του πελάτη , θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με εμάς , πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι αποστολές από την έδρα μας προς τις μεταφορικές εκτελούνται μετά τις 14:00.

H εταιρεία μας παραδίδει ΔΩΡΕΑΝ  στην μεταφορική στην ΑΘΗΝΑ  , για παραγγελίες άνω των 1200,00 ευρώ. Για συγκεκριμενο ογκο και βαρος. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ.

Κόστος Αποστολής ( ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ) : 

Για δέματα 5kg , είναι 3,00 ευρώ + ΦΠΑ. *

Για δέματα  25kg , είναι 5,00 ευρώ + ΦΠΑ. *

Χαρτοκιβώτιο ( μεγέθους 30cm x 30cm x 50cm / ύψοςxπλάτοςxμήκος),  3.50 ευρώ + ΦΠΑ. *

Γεμάτη παλέτα (ανεξαρτήτως υλικών )  . ενδεικτική τιμή  είναι  45,00 + ΦΠΑ. *

 * Οι τιμές είναι ενδεικτικές και διαφοροποιούνται , ανάλογα με την μεταφορική εταιρεία , τον τόπο προορισμού, την συνολική ποσότητα της παραγγελίας , τον όγκο τους και το περιεχόμενό τους. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να πληρώσει μόνο το κόστος της παραγγελίας και να επιβαρυνθεί ο ίδιος τα έξοδα αποστολής.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ :  Μπορείτε να κάνετε και τις αγορές μας στο φυσικό κατάστημα . Βρισκόμαστε στην οδό 2ο  ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ( περιοχή ΞΑΝΘΗ- Τ.Κ. 6710). Για αποφυγή ταλαιπωρίας , να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία , πριν την επίσκεψή σας . Οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα , ΔΕΝ ισχύουν και στο κατάστημα.

Όλες οι τιμές , συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας σε μία από τις παρακάτω Τράπεζες:

Δικαιούχος: Κωττάκης Σ. Εμμανουήλ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (εμπορικός λογ/σμός)
Αρ. Λογαριασμού: 43500428032
IBAN: GR44 011 043 500 000 43 500 428 032

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (εμπορικός λογ/σμός)
Αρ. Λογαριασμού: 66 1213 6678 482
IBAN: GR44 0171 6120 0066 1213 6678 482

EUROBANK (εμπορικός λογ/σμός)
0026 0127 72 0201038544
IBAN: GR27 026 0127 0000 72 0201038544

Σημείωση: Κατά την τραπεζική σας κατάθεση συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και τον Κωδικό Παραγγελίας για να προβούμε στην ταυτοποίηση και ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΠΛΗΡΩΜΗ με μετρητά / χρεωστική κάρτα , στο κατάστημά μας.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ;

Δυστυχώς, για να σας ενημερώσαμε για κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η παραγγελία σας είναι πολύ μεγάλη σε όγκο ή βάρος ή και τα δύο και δεν αναλαμβάνει η courier να την στείλει γιατί το κόστος αποστολής θα είναι τεράστιο. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε παραγγελίες άνω των 10 κιλών. Ο μοναδικός τρόπος για να αποσταλεί το δέμα αυτό είναι μέσω μεταφορικής εταιρίας, οι οποίες όμως καθυστερούν την απόδοση της αντικαταβολής για περισσότερο από 3 μήνες και δυστυχώς οι τιμές που έχουμε στα προϊόντα μας δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Εναλλακτικά, μπορούμε να κάνουμε ένα από τα ακόλουθα:

   • Να αποστείλουμε το μεγάλο μέρος της παραγγελία σας με μεταφορική εταιρία και το μικρό μέρος με courier και αντικαταβολή όλο το ποσό της παραγγελίας σας (εάν αυτό είναι εφικτό στην παραγγελία σας).
   • Να συνεννοηθείτε εσείς με κάποια μεταφορική εταιρία, η οποία θα περάσει από το κατάστημά μας, θα πληρώσει το ποσό της παραγγελίας σας και θα την παραλάβει για αποστολή σε εσάς. Γενικά θα πρέπει να ξέρετε ότι η κατάθεση για λογαριασμό μας είναι πολύ ασφαλής και έχοντας στα χέρια σας αποδεικτικό της κατάθεσής σας και email από εμάς για την παραγγελία σας είσαστε 100% καλυμμένοι λογιστικά.
 • Κατάθεση επίσης ζητείται σε περίπτωση που κάποιος πελάτης μας έχει κατά το παρελθόν ανεπιτυχή συναλλαγή μαζί μας, έχει κάνει δηλαδή παραγγελία η οποία για οποιονδήποτε λόγο έχει επιστρέψει σε εμάς και δεν παραλήφθηκε από τον παραλήπτη.

Όροι συναλλαγών

 • Ο τρόπος πληρωμής είναι μετρητοίς με την παράδοση των υλικών (ισχύει μόνο για τον  2ο τρόπο πληρωμής)
 • Σε περιπτώσεις που κριθεί από την διεύθυνση, αναγκαίο, θα πρέπει να προηγηθεί προ-πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσει η παραγγελία.
 • Στην περίπτωση τιμολογίου, προηγείται η προ-πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
 • Οι ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μπορεί να μεταβάλλονται συνεχώς ή να έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.
 • Η παράδοση των υλικών γίνονται πάντα στην είσοδο του πελάτη, στο ισόγειο.
 • Αν ο πελάτης επιθυμεί την παράδοση των υλικών σε άλλον χώρο π.χ. ταράτσα, θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση με την έδρα μας.