Τι κάγκελα να επιλέξω για το σπίτι μου?

Categories: Uncategorized

Τι κάγκελα να επιλέξω για το σπίτι μου?

Ένα σοβαρό πρόβλημα στης εποχές μας! Μιας και πλέον τα χρήματα ΔΕΝ περισσεύουν σε κανέναν, θα πρέπει η επιλογή μας να είναι η ποιο σωστή!

Μεταλλικά κάγκελα σιδήρου ΜΑΣΙΦ * VS * Κάγκελα Τύπου Ινοξ ΚΟΥΦΙΑ!

Πρώτα απο όλα να πούμε ότι τα κάγκελα αποτελούν ανάγκη για την ασφάλεια του χώρου και τοποθετούνται ως περίφραξη στο εξωτερικό του σπιτιού ή ως μέτρο προστασίας και ΜΕΤΑ ως αισθητική!!!

Κάγκελα σιδερένια ΜΑΣΙΦ :

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ,

ΔΕΝ σαπίζουν,

ΔΕΝ σπάνε,

ΔΕΝ τρυπάνε,

ΔΕΝ κοβονται,

ΔΕΝ λυγίζουν, γιαυτό και υπάρχουν κολόνες ανά 2 η 3 μέτρα!

Μπορείτε ανα πάσα στιγμή που παρουσιαστή φθορά χρώματος, να επεμβαίνετε μονή σας ΧΩΡΙΣ υπερβολικά κοστοι , το σημαντικότερο ειναι οτι οποία φθορά δημιουργηθει στο χρώμα δεν προχωράει και στο σίδερο, για παράδειγμα ΔΕΝ πρόκειται ποτε να σπάσει η να τρυπήσει το σίδερο!

Με την σωστή βαφή αντέχουν για πάρα πάρα πολλά χρόνια!

Σε εμας θα βρείτε την καλύτερη και την
οικονομικότερη μέθοδο βαφής με αντοχές χωρίς σκουριές εως και 10 χρόνια ανάλογα το περιβάλλον ίσως και περισσότερα! Η μέθοδος της εμβαπτιζομενης βαφής, στην ουσία ειναι μια μεγάλη μπανιέρα με χρώμα οπου το κάγκελο μπαίνει μεσα και βάφετε σε ολα τα σημεία!

Κάγκελα τύπου ΙΝΟΧ:

Ο λογος που επιλέγετε να βάλετε ενα κάγκελο τύπου ινοξ ειναι καθαρά και μόνο το χρώμα και οχι το οτι ειναι αλουμίνιο! Διοτι πιστεύετε πως το αλουμίνιο δεν παθαίνει τίποτα, τα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΊΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, τα εισαγωγής όμως?

Αναφερόμαστε στα ΤΥΠΟΥ ΙΝΟΧ (ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ) τα οποία ειναι εισαγωγής απο διάφορες χώρες, η ανοδίωση (βαφή) λενε οι κατασκευαστες πως είναι 18μικρα, ενω στην πραγματικοτητα είναι 10-12, με αποτέλεσμα η βαφή να ψηριαζη μετα απο καιρό , εαν οχι στους πρώτους μήνες μετα απο 1-2 χρόνια αρχίζουν τα προβλήματα. Είναι κρίμα, σε εποχές που τα χρήματα δεν ρέουν αυθωνα, να μας εξαπατάν με τα ψεύτικα λόγια για να μην χάσουν το μεροκάματο!

Ας το δούμε και απο την αλλη μερια, πως ειναι δυνατόν το εισαγωγής να πουλιετε προς 30-50 € μέτρο και το ελληνικό το οποιο ειναι αρίστης ποιότητας να πουλιετε 100-130 € μέτρο?

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ, 

ΤΡΥΠΑΝΕ

ΣΠΑΝΕ

ΚΟΒΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΙ

ΛΥΓΊΖΟΥΝ(ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΛΟΝΕΣ ΑΝΑ 1ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΗ)

Σε περίπτωση φθορα του χρώματος, ΔΕΝ μπορείτε να επεμβαίνετε μόνη σας, στης περισσότερες των περιπτώσεων θα πρέπει να αλλαχτεί τελείως το υλικό, ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΆΞΕΤΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΜΆΣΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΌΣΤΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΌ! Επίσης σε περίπτωση φθοράς του χρώματος ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΗΝΟΣ να διαβρωθεί το υλικό και να σπαση, ακόμα και να τρυπήσει!

Το συμπέρασμα ολων τον παραπάνω, ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΣΊΦ ΣΊΔΕΡΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ ΣΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ!